Mirte Beker
Advocaat Commercial Contracting & Dispute Resolution, Bouwrecht en Commercieel Vastgoed

Mirte Beker

Advocaat Commercial Contracting & Dispute Resolution, Bouwrecht en Commercieel Vastgoed

Mirte Beker is sinds 2016 advocaat. In de afgelopen ruim 5 jaar is Mirte werkzaam geweest binnen de rechtsgebieden Ondernemingsrecht, M&A en Commercieel Vastgoed.

Sinds 1 maart 2022 is Mirte werkzaam binnen de praktijkgroepen Commercial Contracting & Dispute Resolution, Bouwrecht en Commercieel Vastgoed bij Van Benthem & Keulen. Mirte adviseert en begeleidt nationale en internationale bedrijven op het gebied van projectontwikkelings- en aannemingsovereenkomsten (UAV, UAV-GC, DNR, BDMO, BDFMO) en koop- en verkoop van vastgoed.

Mirte heeft naast haar vastgoedkennis ervaring op het gebied van fusies en overnames, joint ventures, aandeelhoudersgeschillen en andere ondernemingsrechtelijk gerelateerde onderwerpen. Hiermee creëert zij een meerwaarde voor haar cliënten, door juridische (strategische) producten in te zetten in combinatie met bedrijfseconomisch inzicht.

Specialismen

  • Bouwrecht
  • Commercieel Vastgoed
  • Contractenrecht
  • Verbintenissenrecht

Meer over Mirte Beker

Na haar studie aan de Universiteit van Utrecht volgde Mirte de postacademische Grotius Specialisatieopleiding Onroerend Goed, welke zij in 2021 met goed gevolg heeft afgerond.

Mirte is lid van de Vereniging van Jonge Onroerend goed Juristen (VJOJ).