Mirte Beker Advocaat Commercieel Vastgoed en Huurrecht VBK
Mirte Beker Advocaat Commercieel Vastgoed en Huurrecht VBK
Mirte Beker
Advocaat Commercieel Vastgoed en Huurrecht

Mirte Beker

Advocaat Commercieel Vastgoed en Huurrecht

Mirte Beker is sinds augustus 2019 als advocaat werkzaam bij Van Benthem & Keulen in de praktijkgroepen Commercieel Vastgoed en Huurrecht. Mirte adviseert en begeleidt nationale en internationale bedrijven op het gebied van commerciële vastgoedtransacties, huur en projectontwikkeling.

Mirte heeft voordat zij de overstap naar Van Benthem & Keulen maakte 3,5 jaar bij KienhuisHoving gewerkt, waarvan 3 jaar als advocaat. Hier is zij werkzaam geweest binnen de praktijkgroepen Ondernemingsrecht | M&A en Vastgoed | Huurrecht.

Mirte heeft veel ervaring op het gebied van fusies en overnames, joint ventures, aandeelhoudersgeschillen en andere ondernemingsrechtelijk gerelateerde onderwerpen. In haar huidige functie combineert Mirte haar kennis op het gebied van M&A met haar kennis van vastgoedrecht. Hiermee creëert zij een meerwaarde voor haar cliënten, door juridische (strategische) producten in te zetten in combinatie met bedrijfseconomisch inzicht.

Specialismen

  • Vastgoedtransacties: onderhandelingen, intentieovereenkomsten, koopovereenkomsten en samenwerkingsovereenkomsten
  • Huurovereenkomsten: exploitatieverplichting, huurbeëindiging (opzegging en ontbinding), onderhuur, oplevering en gebreken
  • Bruikleenovereenkomsten
  • Eigendom

Meer over Mirte Beker

Mirte is lid van de Vereniging van Jonge Onroerend goed Juristen.