×

Juliette Wareman

Advocaat

“Ik denk graag mee met bedrijven om conflicten te voorkomen en zal waar nodig de belangen van cliënten met verve in rechte verdedigen.”

Home  »  Specialisten  »  Juliette Wareman

Advocaat

Juliette Wareman is sinds augustus 2014 als advocaat werkzaam bij Van Benthem & Keulen in de praktijkgroep Corporate / M&A. Zij is gespecialiseerd in het vennootschapsrecht.

Juliette volgde de Master Privaatrecht en het honeursprogramma ‘Excellent mastertracé’ aan de Universiteit Utrecht. Ook heeft Juliette de GROTIUS specialisatieopleiding vennootschapsrecht gevolgd.

Wat Juliette onderscheidt als advocaat is dat zij graag meedenkt met bedrijven om conflicten te voorkomen. Zij zal waar nodig de belangen van cliënten met verve in rechte verdedigen. Juliette heeft een kritische juridische blik die zij graag inzet om een praktische oplossing te bereiken.

Werkzaamheden

Juliette adviseert cliënten binnen het volgende deelgebied:

  • Procederen binnen het vennootschapsrecht.

Overig

Juliette is lid van de Vereniging Corporate Litigation. Zij heeft van november 2015 tot en met november 2017 zitting genomen in het bestuur van de Jonge Balie Midden-Nederland, in het jaar 2016/2017 als voorzitter van de vereniging.

Expertise: Corporate / M&A

Recente dienstverlening Corporate / M&A

  • Het bijstaan van een meerderheidsaandeel­houder in het kader van een aandeelhouders­geschil
  • Begeleiden van de verkoop van een onderdeel van een concernonderdeel van een productiebedrijf
  • Acquisitie van diverse deelnemingen door ondernemingen in de zakelijke dienstverlening