×

Jacqueline Broeren-Berns

Advocaat

“Graag bouw ik met cliënten aan een langdurige samenwerking en vervul ik voor hen de rol als ‘trusted advisor’.”

Home  »  Specialisten  »  Jacqueline Broeren-Berns

Advocaat

Jacqueline Broeren-Berns is sinds oktober 2009 als advocaat werkzaam bij Van Benthem & Keulen in de praktijkgroep Corporate / M&A. De expertise van Jacqueline is: M&A, corporate en corporate Litigation.

Wat Jacqueline onderscheidt als advocaat is dat in haar
dienstverlening een hands-on mentaliteit voorop staat. Zij adviseert cliënten met gedegen vakkennis en is creatief in het bedenken van voor cliënten passende oplossingen. Graag bouwt zij met cliënten aan een langdurige samenwerking en vervult zij voor hen de rol van ‘trusted advisor’.

Jacqueline werkt al vanaf 2005 in de advocatuur met een focus op de transactiepraktijk en het vennootschapsrecht. Jacqueline is ook werkzaam geweest bij een groot Zuidas kantoor om ervaring op te doen in de transactiepraktijk.

Werkzaamheden

Jacqueline adviseert cliënten binnen de volgende deelgebieden:

  • Fusies en overnames
  • Participaties
  • Joint ventures
  • Vennootschapsrecht
  • Corporate litigation

Jacqueline bedient cliënten in de volgende sectoren: automotive, energie en gezondheidszorg. Zij adviseert een cliënt vanuit een gedegen marktkennis, zodat zij de cliënt optimaal kan bijstaan en werkbare oplossingen kan aandragen.

Jacqueline levert een bijdrage aan vakinhoudelijke ontwikkeling ten behoeve van haar relaties. Tweejaarlijks praat zij bedrijfsjuristen bij op het gebied van de meest recente ontwikkelingen op het terrein van het vennootschapsrecht en de overnamepraktijk door middel van de leergang Iura Actua.

Overig

Jacqueline is lid van de Vereniging Corporate Litigation en de Dutch Corporate Finance Association.

Expertise: Corporate / M&A
Sectorteam: Zorg

Recente dienstverlening

  • Begeleiding van overname door Securitas Nederland B.V. van Alphatron Security Systems B.V.
  • Begeleiding van overname door The Baker Company, Inc. van Azbil Telstar Benelux B.V. (onderdeel van Spaans-Japans Telstar concern).
  • Begeleiding van uitkoop van aandeelhouder door andere aandeelhouder in energie concern.