Anique Bergers advocaat Commercieel Vastgoed en Huurrecht
Anique Bergers advocaat Commercieel Vastgoed en Huurrecht
Anique Bergers-Kemp
Advocaat Commercieel Vastgoed en Huurrecht

Anique Bergers-Kemp

Advocaat Commercieel Vastgoed en Huurrecht

Anique Bergers-Kemp is sinds oktober 2021 als advocaat werkzaam bij Van Benthem & Keulen in de praktijkgroepen Commercieel Vastgoed en Huurrecht.

Anique begon haar loopbaan in 2009 als vastgoedadvocaat bij Dentons Boekel. In 2018 is zij samen met haar team overgestapt naar vastgoedkantoor Hemwood.

Anique adviseert en procedeert over alle mogelijke aspecten van commercieel vastgoed en is specialist op het gebied van commercieel huurrecht. Anique werkt pragmatisch en pro-actief. Zij treedt op voor zowel verhuurders als huurders van winkels, horecapanden en kantoren. Haar cliënten zijn (particuliere en institutionele) beleggers, projectontwikkelaars, retailers en makelaars/beheerders.

Specialismen

  • Commercieel vastgoed
  • Commercieel huurrecht

Meer over Anique Bergers-Kemp

Anique is lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA). Zij is als docent betrokken bij de specialisatieopleiding van de VHA. Anique is redactielid van WR, Tijdschrift voor Huurrecht en ook vaste medewerker van het Tijdschrift voor Huurrecht Bedrijfsruimte (auteur van annotaties bij uitspraken en vakinhoudelijke artikelen).