Samenwerkingsverbanden

Van Benthem & Keulen onderhoudt al jarenlang bijzondere samenwerkingsverbanden met de advocatenkantoren Graf von Westphalen (Duitsland) en Mills & Reeve (Engeland).
Dit doen wij onder meer op het gebied van fusies en overnames, private equity, beursgangen, bedrijfsfinanciering, arbeidsrecht en handelsgeschillen. Dankzij de lange en intensieve samenwerking met deze kantoren zijn wij in staat om aan onze internationaal opererende cliënten een optimale dienstverlening te bieden.

De samenwerking met deze kantoren omvat gezamenlijke juridische trainingsprogramma’s, uitwisseling van juridische professionals en ontwikkeling van kennis. Het zijn ieder voor zich vooraanstaande kantoren van eenzelfde niveau als Van Benthem & Keulen. Uw belangen zijn bij onze partnerkantoren in goede handen.

Graf von Westphalen is een van de grootste onafhankelijke advocatenkantoren in Duitsland, met 5 vestigingen in Duitsland en filialen in Brussel, Istanbul en Shanghai. Mills & Reeve behoort tot de 50 grootste Britse advocatenkantoren, met 6 vestigingen en meer dan 1.000 werknemers.