Partnerships en Sponsoring Van Benthem & Keulen

Van Benthem & Keulen heeft al jaren een aantal partners en sponsort een aantal sportclubs. De samenwerking met deze partners en de sponsoring van een aantal sportclubs komt voort uit onze maatschappelijke en lokale betrokkenheid en onze affiniteit met sport.   

Pro Bono Connect

Van Benthem & Keulen is begin 2018 een samenwerking aangegaan met het Nederlandse ‘clearinghouse’ Pro Bono Connect. Dit is een platform waar maatschappelijke organisaties en advocatenkantoren elkaar kunnen vinden voor pro bono-werkzaamheden. Pro Bono Connect is er vooral voor vraagstukken met een mensenrechtelijke of maatschappelijke component.

Van Benthem & Keulen hecht er grote waarde aan om vanuit haar maatschappelijke positie en verantwoordelijkheid werkzaamheden te verrichten voor organisaties die een maatschappelijk belang nastreven of ondersteunen. Met onze deelname aan Pro Bono Connect willen wij de toegang tot de rechtsbijstand vergroten door onze kennis en expertise beschikbaar te stellen voor organisaties die zelf niet de middelen hebben voor juridische bijstand.

Samenwerking met Universiteit Utrecht

Van Benthem & Keulen heeft een intensieve samenwerking met de Universiteit Utrecht en zijn al vele jaren partners. Naast de samenwerking op het gebied van docentschappen, promotietrajecten en het aantrekken van nieuw talent hebben Van Benthem & Keulen en Universiteit Utrecht 'Utrecht Law Clinic' opgericht.

Utrecht Law Clinic

Op 18 juni 2020 is Utrecht Law Clinic gelanceerd. De Law Clinic brengt talentvolle Utrechtse rechtenstudenten en jonge ondernemingen (start-ups en scale-ups in de provincie Utrecht) bij elkaar.

Het doel van Utrecht Law Clinic is om rechtenstudenten waardevolle werkervaring op te laten doen en jonge ondernemers te helpen met gedegen juridische adviezen, of met bijstand in een juridische procedure. Dit alles onder professionele pro bono begeleiding van docenten rechtsgeleerdheid van de Universiteit Utrecht en de juridische professionals van Van Benthem & Keulen.

Bent u start-up of scale-up in de provincie Utrecht en wilt u meer weten over Utrecht Law Clinic of wilt u zich aanmelden? Klik dan hier.

Sponsoring

Van Benthem & Keulen verbindt zich graag met sport omdat in sport elementen zitten waarin wij ons als kantoor herkennen. Het leveren van topprestaties, het continu jezelf verbeteren en het zowel individueel als in teams werken zijn kenmerken die ook bij onze mensen en ons kantoor centraal staan. Daarnaast verbindt sport. Daarom zijn wij met elkaar sportief, moedigen wij sportactiviteiten van onze medewerkers aan en spelen we onder andere tennis met elkaar, lopen we hard en wielrennen we.  Ook investeren wij in sponsoring van een sportteam en sportclubs. Van Benthem & Keulen is sponsor/juridische partner van:

 

Wilt u meer weten over ons partner en sponsorbeleid? Neem dan contact op met: