Onze sollicitatieprocedure

Denk jij dat jouw toekomst bij Van Benthem & Keulen ligt? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren. Wij zijn voortdurend op zoek naar juridisch of ondersteunend talent, of het nu gaat om starters of professionals met enkele jaren ervaring. Ook indien er geen actuele vacatures binnen het rechtsgebied van jouw voorkeur zijn, raden we je aan om een open sollicitatie te schrijven aan Lennard Moers, corporate recruiter. Dit kan via volgende link 

Na ontvangst van jouw sollicitatie ontvang je binnen 2 werkdagen een reactie van ons. Indien we je uitnodigen voor een gesprek, zal je in twee gespreksrondes kennismaken met partners en medewerkers van de betreffende praktijkgroep. Wij willen je graag beter leren kennen. Wij toetsen je vakinhoudelijke kennis, gaan dieper in op je motivatie voor het vak en ons kantoor en vormen een beeld of je past bij onze kernwaarden en kan bijdragen aan de missie van ons kantoor. Voor starters  is een (e-)assessment onderdeel van de procedure. Starters worden bovendien uitgenodigd om een dag(deel) mee te lopen met de praktijkgroep om over en weer zo goed mogelijk kennis te maken. Daarbij hoort ook het beoordelen en bespreken van een inhoudelijke casus.

Transparantie staat centraal in onze sollicitatieprocedure. We houden je op de hoogte van de status van jouw sollicitatie en geven je zo spoedig mogelijk duidelijkheid, vaak al binnen 24 uur nadat we alle informatie hebben ontvangen.

Van Benthem & Keulen gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Bij de verwerking van persoonsgegevens voor zowel sollicitaties als studentenactiviteiten hanteren wij een privacy statement. Wil je meer informatie hierover? Klik dan hier.