Onze kandidaat-notarissen aan het woord

Onze (kandidaat) notarissen zijn specialisten in ondernemingsrecht en vastgoed. Met veel energie en expertise adviseren en begeleiden wij dagelijks (internationale) ondernemingen, semipublieke instellingen, (branche-)verenigingen, overheden goede doelen, anbi’s, coöperaties, familiebedrijven.

Mervyn Odink: Ik maak legal teamwork!

Als juridisch adviseur werk je altijd samen met cliënt, collega's en andere adviseurs. Alleen als team kun je voor het optimale resultaat voor je cliënt zorgen.

Ik werk graag bij VBK, omdat er simpelweg echt veel leuke mensen werken! Mensen die niet alleen juridisch sterk zijn, maar ook van een goede grap houden. Daarnaast mag ik met hen dan ook nog eens voor interessante cliënten werken.

Naast mijn werk voor VBK ben ik trots op hoe mijn vrouw en ik samen, naast onze drukke banen, het thuis met onze drie kinderen nog steeds gezellig hebben.

Stephanie van Eck-Vernooij: Ik maak legal begrijpelijk!

Niet iedereen is dagelijks met de wet bezig en voor deze mensen is de juridische taal soms best lastig. Voor mij is het een uitdaging om deze lastige tekst in begrijpelijk taal uit te leggen.

Ik werk graag bij VBK, omdat het een omgeving is waar veel inspirerende collega’s werken. Bovendien is er veel diversiteit in de cliënten van VBK, die met interessante vraagstukken komen.

Naast mijn werk voor VBK, ben ik trots op de balans die ik heb gevonden in mijn leven. Er is genoeg tijd voor mijn familie, vrienden en om te sporten.

Martijn van Steensel: Ik maak legal op maat!

De wet laat bij het vormgeven van onder meer transacties, herstructureringen en statuten veel ruimte voor maatwerk; ik help cliënten graag om de documentatie voor hen zo veel mogelijk op maat te snijden.

Ik werk graag bij VBK, omdat het – zowel onderling als voor cliënten – een unieke balans heeft gevonden tussen de kwaliteit van een groot kantoor en de charme van een middelgroot kantoor.

Naast mijn werk voor VBK, ben ik trots op mijn gezin. Bij hen kom ik thuis en – ondanks mijn passie voor mijn werk – los van kantoor. Zij maken mij wie ik ben en helpen mij te zijn wie ik zou willen zijn, zowel privé als professioneel.