Onze kandidaat-notarissen aan het woord

Onze (kandidaat) notarissen zijn specialisten in ondernemingsrecht en vastgoed. Met veel energie en expertise adviseren en begeleiden wij dagelijks (internationale) ondernemingen, semipublieke instellingen, (branche-)verenigingen, overheden goede doelen, anbi’s, coöperaties, familiebedrijven.

Mervyn Odink werken bij VBK

Mervyn Odink: Ik maak legal teamwork!

Als juridisch adviseur werk je altijd samen met cliënt, collega's en andere adviseurs. Alleen als team kun je voor het optimale resultaat voor je cliënt zorgen.

Ik werk graag bij VBK, omdat er simpelweg echt veel leuke mensen werken! Mensen die niet alleen juridisch sterk zijn, maar ook van een goede grap houden. Daarnaast mag ik met hen dan ook nog eens voor interessante cliënten werken.

Naast mijn werk voor VBK, ben ik trots op hoe mijn vrouw en ik samen, naast onze drukke banen, het thuis met onze drie kinderen nog steeds gezellig hebben.

Roos Janssen werken bij VBK

Roos Janssen: Ik maak legal helder!

Tijdens mijn werkzaamheden staan helder communiceren met cliënten en collega's en het helder formuleren van adviezen en juridische bepalingen voorop.

Ik werk graag bij VBK, omdat er altijd ruimte is voor een gezellig praatje of voor serieuze begeleiding. Daarmee biedt VBK mij een goede start van mijn carrière.

Naast mijn werk voor VBK, ben ik trots op mijn sportieve levensstijl. Zodra het kan ben ik graag buiten en actief bezig. Zo ga ik na werk, in het weekend of tijdens de vakantie graag met vrienden fietsen, wandelen of kamperen.

Martijn van Steensel werken bij VBK

Martijn van Steensel: Ik maak legal op maat!

De wet laat bij het vormgeven van onder meer transacties, herstructureringen en statuten veel ruimte voor maatwerk; ik help cliënten graag om de documentatie voor hen zo veel mogelijk op maat te snijden.

Ik werk graag bij VBK, omdat het – zowel onderling als voor cliënten – een unieke balans heeft gevonden tussen de kwaliteit van een groot kantoor en de charme van een middelgroot kantoor.

Naast mijn werk voor VBK, ben ik trots op mijn gezin. Bij hen kom ik thuis en – ondanks mijn passie voor mijn werk – los van kantoor. Zij maken mij wie ik ben en helpen mij te zijn wie ik zou wil zijn, zowel privé als professioneel.