Onze advocaten aan het woord

Onze advocaten zijn werkzaam in vrijwel elk rechtsgebied en hebben diepgaande specialistische en multidisciplinaire kennis. In samenwerking schakelen wij net zo snel met elkaar als met onze cliënten. Wij richten ons op (middel) grote ondernemingen en instellingen en hebben een sterke aanwezigheid in retail, zorg, finance, onderwijs, energie en overheid. Particulieren zijn wij graag van dienst op het gebied van het familie- en erfrecht en mediation.

Gert Jan Boeve werken bij VBK

Gert Jan Boeve: Ik maak legal tot winst!

Niets is zo dynamisch als het recht. Met de soms nodige creativiteit zet ik mij in om het recht naar mijn hand te zetten of zelfs te creëren. External legal spend levert dan geld op.

Ik werk graag bij VBK, omdat mijn persoonlijke ontwikkeling centraal staat. VBK geeft mij alle ruimte en waar mogelijk ondersteuning om mij te ontwikkelen. Ontwikkelen naar een specialisme in het verbintenissen-, contracten- en procesrecht, ontwikkelen naar de rol van trusted advisor voor mijn cliënten en ontwikkelen in het behouden van een gezonde werk-privé-balans. Dat is VBK!

Naast mijn werk voor VBK, ben ik trots op het meerdere keren, op de wielrenfiets, uitrijden van de Friese Elfstedentocht.

Roland Bertens werken bij VBK

Roland Bertens: Ik maak legal waardevol!

In mijn werkzaamheden voor de cliënt maak ik legal waardevol. Dat betekent meer dan 'de letter van de wet' toepassen op een probleem, maar echt denken vanuit de positie van de cliënt en deze optimaal bijstaan.

Ik werk graag bij VBK, omdat juridisch werk op hoog niveau hier samengaat met een prettige sfeer. Topkwaliteit bereik je alleen in een stimulerende omgeving met leuke collega's!

Naast mijn werk voor VBK, ben ik trots op het onderwijs Gezondheidsrecht dat ik verzorg bij het UMC Utrecht.

Nellemarie Staal werken bij VBK

Nellemarie Staal: Ik maak legal pragmatisch!

Voor mijn cliënten ga ik doelgericht op zoek naar de mogelijkheden. Daarbij streef ik ernaar dat mijn cliënt de juiste handvatten mee krijgt om mijn (juridische) advies direct toe te kunnen passen binnen de organisatie. 

Ik werk graag bij VBK, omdat er een prettige werksfeer is en veel betrokkenheid bestaat tussen collega's. Daarnaast heeft VBK mij een goede start van mijn carrière gegeven door een opleiding te bieden waar hoge kwaliteit en goede dienstverlening centraal staan. Ook na de beroepsopleiding krijg ik de kans om mezelf te blijven ontwikkelen en verder te specialiseren in het financieel toezichtrecht.

Naast mijn werk voor VBK, ben ik trots op mijn reislust die mij steeds weer naar de mooiste plekken brengt.