Onze advocaten aan het woord

Onze advocaten zijn werkzaam in vrijwel elk rechtsgebied en hebben diepgaande specialistische en multidisciplinaire kennis. In samenwerking schakelen wij net zo snel met elkaar als met onze cliënten. Wij richten ons op (middel) grote ondernemingen en instellingen en hebben een sterke aanwezigheid in retail, zorg, finance, onderwijs, energie en overheid. Particulieren zijn wij graag van dienst op het gebied van het familie- en erfrecht en mediation.

Gert Jan Boeve werken bij VBK

Gert Jan Boeve: Ik maak legal tot winst!

Niets is zo dynamisch als het recht. Met de soms nodige creativiteit zet ik mij in om het recht naar mijn hand te zetten of zelfs te creëren. External legal spend levert dan geld op.

Ik werk graag bij VBK, omdat mijn persoonlijke ontwikkeling centraal staat. VBK geeft mij alle ruimte en waar mogelijk ondersteuning om mij te ontwikkelen. Ontwikkelen naar een specialisme in het verbintenissen-, contracten- en procesrecht, ontwikkelen naar de rol van trusted advisor voor mijn cliënten en ontwikkelen in het behouden van een gezonde werk-privé-balans. Dat is VBK!

Naast mijn werk voor VBK, ben ik trots op het meerdere keren, op de wielrenfiets, uitrijden van de Friese Elfstedentocht.

Roland Bertens werken bij VBK

Roland Bertens: Ik maak legal waardevol!

In mijn werkzaamheden voor de cliënt maak ik legal waardevol. Dat betekent meer dan 'de letter van de wet' toepassen op een probleem, maar echt denken vanuit de positie van de cliënt en deze optimaal bijstaan.

Ik werk graag bij VBK, omdat juridisch werk op hoog niveau hier samengaat met een prettige sfeer. Topkwaliteit bereik je alleen in een stimulerende omgeving met leuke collega's!

Naast mijn werk voor VBK, ben ik trots op het onderwijs Gezondheidsrecht dat ik verzorg bij het UMC Utrecht.

Melinda Gayir werken bij VBK

Melinda Gayir: Ik maak legal passend!

In mijn werkzaamheden voor cliënten maak ik legal passend. Binnen het grote aantal spelregels zoek ik naar passende oplossingen om de ambities van cliënten waar te maken.

Ik werk graag bij VBK, vanwege de fijne werksfeer. Ik werk in een team van enthousiaste en betrokken collega's. Daarnaast is er veel ruimte voor de persoonlijke ontwikkeling en vinden er veel sociale en sportieve activiteiten plaats, waaronder de wekelijkse bootcamp!

Naast mijn werk voor VBK, ben ik trots op mijn nieuwsgierigheid. Zo reis ik graag en sta ik er altijd voor open om nieuwe dingen te ontdekken, zoals bijvoorbeeld het uitproberen van nieuwe gerechten.