Onze advocaten aan het woord

Onze advocaten zijn werkzaam in vrijwel elk rechtsgebied en hebben diepgaande specialistische en multidisciplinaire kennis. In samenwerking schakelen wij net zo snel met elkaar als met onze cliënten. Wij richten ons op (middel) grote ondernemingen en instellingen en hebben een sterke aanwezigheid in retail, zorg, finance, onderwijs, energie en overheid. Particulieren zijn wij graag van dienst op het gebied van het familie- en erfrecht en mediation.

Roland Bertens: Ik maak legal waardevol!

In mijn werkzaamheden voor de cliënt maak ik legal waardevol. Dat betekent meer dan 'de letter van de wet' toepassen op een probleem, maar echt denken vanuit de positie van de cliënt en deze optimaal bijstaan.

Ik werk graag bij VBK, omdat juridisch werk op hoog niveau hier samengaat met een prettige sfeer. Topkwaliteit bereik je alleen in een stimulerende omgeving met leuke collega's!

Naast mijn werk voor VBK, ben ik trots op het onderwijs Gezondheidsrecht dat ik verzorg bij het UMC Utrecht.

Gijs van Rooijen: Ik maak legal overzichtelijk!

In overnametrajecten moeten onder hoge druk vele knopen worden doorgehakt en een veelheid aan praktische zaken worden geregeld. Het is belangrijk het overzicht te houden, de verschillende werkstromen te managen en de discussies terug te brengen tot het essentiële. Mijn taak is daarin een leidende rol te nemen.

Ik werk graag bij VBK omdat haar klantbenadering zo goed aansluit bij hoe ik zelf graag werk. Waarbij kwaliteit en een gezonde ambitie als gegeven worden beschouwd. En luisteren, meedenken en pragmatisme de kern zijn om een juridisch goed advies ook praktisch bruikbaar te maken.

Naast mijn werk voor VBK ben ik trots op mijn gezin. Om thuis te worden opgewacht door het enthousiast gebrabbel van mijn dochtertje en de dag daarna gezellig af te sluiten met mijn vrouw.