×

DE NIEUWE 

STANDAARD.

Home  »  Ons kantoor

Legal Updates

Wilt u dagelijks, wekelijks of maandelijks op de hoogte blijven van alle laatste juridische ontwikkelingen? Meldt u dan hier aan voor de nieuwsbrief.

De nieuwe standaard in juridische dienstverlening

Transparantie, topkwaliteit en toegankelijkheid: de nieuwe standaard? Zo nieuw is het niet voor ons.

Al bijna 80 jaar zijn wij Van Benthem & Keulen: het kantoor dat innoveert in de traditionele sector van juridische dienstverlening. Dat opvalt, simpelweg door topkwaliteit te koppelen aan kennisdeling. Voor Van Benthem & Keulen is juridische expertise alleen niet genoeg. Wij zijn die meedenkende partner die eerst goed naar u luistert, dan doorvraagt en pas daarna adviseert. Open, pragmatisch en oplossingsgericht. Want vooraanstaand kunnen wij pas zijn wanneer wij uw business door en door kennen. Wanneer we thuis zijn in de specifieke regels en conventies van uw sector en precies weten hoe op te treden in uw werkveld.

Sommige cliënten noemen dat verfrissend. Wij noemen het een wezenlijk kenmerk van onze identiteit. We kunnen én willen simpelweg niet anders.

Het bestuur

Het Dagelijks Bestuur is momenteel als volgt samengesteld:

Johan Koggink, Directeur
Anke Mulder, Partner Familierecht
Sander Marges, Partner Corporate/M&A

Het Dagelijks Bestuur wordt ondersteund door:

Wouter van den Briel (Client Services Director)
Marga Fennema (HR)
Martijn de Haan (Facility manager)
Carida Kleijn (Marketing manager)
Stef van Zoomeren (Manager Finance & Control)
Marco Zwarts (IT manager)

Raad van Advies

Wij staan met beide benen in de samenleving en verdiepen ons constant in uw omgeving. Daarnaast worden wij bijgestaan door een Raad van Advies. De raad van Advies bestaat uit acht General counsel afkomstig van grote ondernemingen, aangevuld met Meindert Flikkema en Erik Vermeulen. Meindert Flikkema is verbonden aan de faculteit Management & Organisation van de VU en is gepromoveerd op ‘diensteninnovatie’. Erik Vermeulen is Head of Governance / Vice-President Philips Lighting en co-founder van het platform ‘Governance Tomorrow’. Ook doceert hij Banking and Financial Law aan de Universiteit van Tilburg. Met de Raad van Advies bespreken wij regelmatig hoe wij onze juridische dienstverlening nóg beter kunnen laten aansluiten bij de wensen van onze cliënten.

Ook hebben wij een CFO Advisory Board en diverse Raden van Advies op sectorniveau. Onze Raden van Advies en de CFO board zijn kritische sparringpartners en dragen ideeën aan met als gemeenschappelijke doel het innoveren van onze dienstverlening.

Samenwerking Universiteit Utrecht

Van Benthem & Keulen heeft een intensieve samenwerking met de Universiteit Utrecht met betrekking tot docentschappen, promotietrajecten en het aantrekken van nieuw talent.

 

Corporate Brochure

Hebben wij uw interesse?
Download hier onze Corporate Brochure.