Dag van de Scheiding 2020

08-09-2020

Op vrijdag 11 september 2020 vindt voor de 10e keer de jaarlijkse Dag van de Scheiding plaats. Op deze dag wordt door de vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten scheidingsmediators (vFAS) aandacht gevraagd voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Het doel is het verbeteren van het proces rondom echtscheidingen, zodat ex-partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan.

De vFAS is een vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in het familie- en erfrecht. De leden van de vFAS zijn opgeleid tot advocaat- scheidingsmediator. De advocaten/scheidingsmediators van de praktijkgroep Familie- & Erfrecht van Van Benthem & Keulen zijn lid van de vFAS.

Op vrijdag 11 september 2020 kunt u via een live chat anoniem vragen stellen over scheiden aan de advocaat-mediators die bij de vFAS zijn aangesloten. Meer informatie is te vinden op de website www.dagvandescheiding.nl.

U kunt ook vrijblijvend contact op te nemen met de medewerkers van de praktijkgroep Familie- & Erfrecht van Van Benthem & Keulen om vragen te stellen en informatie in te winnen over het onderwerp 'scheiden'. Het advies kan inzicht geven in de verschillende keuzes en/of gevolgen in een scheidingssituatie.

Wilt u meer weten over scheiden? Neem dan contact op met onze advocaten-scheidingsmediators op telefoonnummer 030-25 95 624.