De Dag van de Scheiding 2018

20-08-2018

De jaarlijkse Dag van de Scheiding vindt dit jaar plaats op vrijdag 14 september 2018. Op deze dag wordt door de vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) aandacht gevraagd voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Het doel is het verbeteren van het proces rondom echtscheidingen, zodat ex-partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan.

De vFAS is een vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in het familie- en erfrecht. De leden van de vFAS zijn opgeleid tot advocaat- scheidingsmediator. De advocaten/ scheidingsmediators van de praktijkgroep Familie- & Erfrecht van Van Benthem & Keulen zijn lid van de vFAS.

Op 14 september 2018 is het mogelijk tussen 09.00 uur en 17.00 uur vrijblijvend contact op te nemen met de medewerkers van de praktijkgroep Familie- & Erfrecht van Van Benthem & Keulen om vragen te stellen en informatie in te winnen over het onderwerp 'scheiden'. Het advies kan inzicht geven in de verschillende keuzes en/of gevolgen in een scheidingssituatie. Dit kan telefonisch of door op ons kantoor langs te komen voor een gesprek. Ook is het mogelijk om daartoe van te voren een afspraak te maken.

Meer informatie is te vinden op de website www.dagvandescheiding.nl.

Dit is een Legal Update van het team Familierecht.

Download als pdf