Dag van de Scheiding 2021

07-09-2021

Wilt u meer weten over een (internationale) scheiding? 

Op vrijdag 10 september 2021 vindt voor de 11e keer de jaarlijkse Dag van de Scheiding plaats. Op deze dag wordt door de vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten scheidingsmediators (vFAS) aandacht gevraagd voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Het doel is het verbeteren van het proces rondom echtscheidingen, zodat ex-partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan.

Elk jaar wordt op de Dag van de Scheiding een bepaald thema uitgelicht en extra onder de aandacht gebracht. Dit jaar is dat ‘Grenzeloos scheiden’.

De vFAS is een vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in het familie- en erfrecht. De leden van de vFAS zijn opgeleid tot advocaat- scheidingsmediator. De advocaten / scheidingsmediators van de praktijkgroep Familie- & Erfrecht van Van Benthem & Keulen zijn lid van de vFAS en hebben veel ervaring met (internationale) scheidingen.

Wanneer u vragen heeft over (internationaal) scheiden, dan zijn onze advocaten / scheidingsmediators u graag van dienst om met u te overleggen over de verschillende keuzes en/of gevolgen in een scheidingssituatie. U kunt onze advocaten / scheidingsmediators bereiken op telefoonnummer +31 30 25 95 624.

Meer informatie over de Dag van de Scheiding vindt u op deze website.

Dit is een Legal Update van het team Familierecht.

Download als pdf