Legal Lunch of een Vrijblijvend Bakje Koffie: een informele kennismaking met de advocaten en/of kandidaat-notarissen van ons kantoor

Ben jij benieuwd naar Van Benthem & Keulen en wil je meer weten over ons kantoor en onze expertises? Drink dan met één van onze kantoorgenoten vrijblijvend een kopje koffie! Wij organiseren de mogelijkheid om kennis te maken met de advocaten of kandidaat-notarissen van de expertise waarin jij geïnteresseerd bent. Tijdens de koffie kun je alle vragen stellen die je maar hebt.

Legal Lunch

Wil jij graag op een informele manier kennismaken met ons kantoor? Dat kan! Van Benthem & Keulen organiseert regelmatig een Legal Lunch waarbij je ons kantoor, de advocaten, (kandidaat-)notarissen en de verschillende praktijkgroepen op een vrijblijvende manier ontmoet. Vraag onze kantoorgenoten het hemd van het lijf onder het genot van een lekker broodje!  

Vrijblijvend Bakje koffie

Ben jij benieuwd naar Van Benthem & Keulen en wil je meer weten over ons kantoor en onze expertises? Drink dan vrijblijvend met één van onze kantoorgenoten een Bakje koffie. Wij organiseren de mogelijkheid om kennis te maken met de advocaten of (kandidaat-)notarissen van de expertise waarin jij geïnteresseerd bent. Tijdens een kopje koffie kun je alle vragen stellen die je maar hebt.

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar [email protected]. Vergeet daarbij niet aan te geven naar welke praktijkgroep jouw voorkeur uitgaat.