Blogs

Welkom op de blogpagina van Van Benthem & Keulen. Naast onze Legal Updates publiceren wij blogs over specifieke en actuele onderwerpen. De blogs die wij publiceren worden altijd in een reeks aangebonden. De frequentie en de duur van de reeks hangt af van het specifieke thema.

Onze specialisten van het team Omgevingsrecht publiceren sinds 7 oktober 2021 iedere week een blogbericht over een specifiek thema uit de Omgevingswet De blogberichten kunt u op deze pagina lezen. Maandelijks worden deze blogberichten gebundeld in de nieuwsbrief 'Aftellen naar de Omgevingswet'. Ook publiceert het team Omgevingsrecht vanaf 26 september 2022 tot en met 28 november een tweewekelijkse blog over de Huisvestingswet. In deze nieuwe blogreeks bespreken onze specialisten vijf onderwerpen die vallen onder de Huisvestingswet. De blogreeks over de Huisvestingswet kunt u eveneens op deze pagina lezen.

Wilt u automatisch op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen rondom de Omgevingswet? Schrijft u zich dan in voor onze maandelijkse Nieuwsbrief Omgevingsrecht: 'Aftellen naar de Omgevingswet'.

 

Inschrijven Nieuwsbrief