Dawn Raid Manual

De VBK Dawn Raid Manual stelt organisaties in staat adequaat te reageren bij een inval door de autoriteiten. De customized Flowchart wordt geïnstalleerd bij verschillende functietypen in de organisatie, zoals de receptionist, woordvoerder, IT-specialist, begeleider en werknemer.

digitale tool

De interactieve PDF zorgt ervoor dat alle betrokkenen snel en op de juiste wijze kunnen reageren. Er is gekozen voor een aan te passen PDF formaat, omdat een app in deze situatie niet voldoende overzicht biedt en niet altijd op privé-telefoons wordt gedownload. Een papieren versie kan gemakkelijk kwijt of verouderd raken. Een digitale desktop-variant biedt dan de meeste beschikbaarheid.

incl. workshop

De Flowchart wordt aangepast aan organisatie en mensen, zodat na de bijbehorende Dawn Raid workshop, een op de klant afgestemde tool ter beschikking staat. De VBK Dawn Raid Manual kan worden toegepast bij de volgende autoriteiten:

  1. Autoriteit Consument & Markt;
  2. Autoriteit Financiële Markten;
  3. Autoriteit Persoonsgegevens;
  4. De Nederlandsche Bank;
  5. Europese Commissie;
  6. Inspectie voor de Gezondheidszorg;
  7. Nederlandse Zorgautoriteit.

De prijs van de VBK Dawn Raid Manual bedraagt, incl. de workshop, € 1.500, excl. BTW.

Voor meer informatie of aanvragen verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met Johan Koggink, directeur, via telefoonnummer (030) 259 5607, per e-mail johankoggink@vbk.nl, of uw advocaat/accountmanager.

Hieronder treft u een tweetal screenshots aan:

Homepage:

DRM homepage

 Screenshot:

DRM Screenshot