Litigation Valuator ScreenshotDawn Raid ManualComputable award App

Tools

Van Benthem & Keulen biedt haar klanten graag de tools en ondersteuning om zaken effectief en efficiënt aan te pakken. De ene keer is dat online, soms is off-line handiger. Hieronder een aantal tools uit ons gamma:

Arbeid & Pensioen, De Praktijk 2017
Om u te ondersteunen in uw dagelijkse praktijk hebben wij een handboek 'Arbeid & Pensioen, De Praktijk 2017' uitgebracht, met de belangrijkste kernvragen en tips voor de praktijk. U kunt deze derde herziene druk aanvragen via info@vbk.nl of uw advocaat/accountmanager.

Litigation Valuator
De Litigation Valuator is een Legal Tech webapplicatie waarmee de advocaten van Van
Benthem & Keulen (in samenspraak met u) de mogelijke processtappen definiëren, de tijdsbesteding stapsgewijs bepalen en u daarmee vooraf inzage geven in proces en prijs voor een civiele procedure bij een zakelijk geschil. De legal project management taken worden cijfermatig en grafisch weergegeven en tegelijkertijd wordt inzichtelijk welk risico Van Benthem & Keulen bereid is te nemen in de betreffende zaak op basis van bijvoorbeeld een fixed fee. Klik op het logo voor meer informatie.

Litvallogo


vanDienst

Met vanDienst maken wij juridische topkwaliteit toegankelijk: zes services die wij kosteloos ter beschikking stellen aan ondernemingen, instellingen en overheden. Klik op het logo voor een overzicht.
vanDienstlogo 


VBK Transitie App
De VBK Transitie app stelt u in staat om altijd en overal direct een transitievergoeding te berekenen. Daarnaast kunt u de uitgewerkte berekening in een beveiligde PDF naar uw mailbox sturen. Deze app is bekroond met de Computable Award 2016, meer hierover op deze pagina. De app is te downloaden in de App Store en Google Play Store:

Appstore  Google Play Store           


VBK Dawn Raid Manual
De VBK Dawn Raid Manual stelt uw organisatie in staat om adequaat te reageren op een inval door zeven verschillende autoriteiten. Deze customized Flowchart kunt u, na een workshop bij u op lokatie, installeren op de desktops van verschillende functietypen binnen uw organisatie, zoals de receptionist, woordvoerder, IT-specialist, begeleider en medewerker. Lees hier meer.

VBK Dataroom
Voor het delen van en samenwerken aan vertrouwelijke documenten bieden wij u een digitale dataroom. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met uw advocaat/accountmanager.

Workshops á la Carte
Voor onze vaste relaties hebben wij circa 18 verschillende workshops beschikbaar, toegespitst op actuele onderwerpen en aan te passen aan uw situatie en context. De meeste workshops zijn primair afgestemd op uw juridische afdeling, maar zijn ook in te zetten voor andere disciplines. Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen met uw advocaat/accountmanager.

Voor meer informatie of aanvragen verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met Johan Koggink, directeur, op telefoonnummer 030-259 5607, per e-mail via johankoggink@vbk.nl of met uw advocaat/accountmanager.