Internationaal zakendoen vanuit Nederland

Van Benthem & Keulen is een fullservice kantoor. Met meer dan 100 juridische professionals richten wij ons op het leveren van hoogwaardige juridische diensten aan grote en middelgrote bedrijven en organisaties.

Onze diensten omvatten juridisch advies en ondersteuning op het gebied van onder andere ondernemingsrecht, fusies en overnames, financieel recht, geschillenbeslechting, informatietechnologie en gegevensbescherming. 

We bieden ondersteuning in het Nederlands en Engels en zijn er trots op dat we ook een German Desk aanbieden.  

Wereldwijd netwerk

Daarnaast hebben wij een wereldwijd netwerk opgebouwd van toonaangevende onafhankelijke advocatenkantoren die allemaal onze waarden, hoge normen en toewijding aan klantenservice delen. Onze advocaten en kandidaat-notarissen werken vaak en nauw samen met deze kantoren. Dit geeft u toegang tot lokale experts met gedetailleerde marktkennis en internationaal juridisch advies. 

SCG Legal

Onderdeel van dit wereldwijde bereik is ons lidmaatschap van de SCG Legal-groep (dat toegang biedt tot meer dan 120 partnerkantoren in meer dan 60 landen). In de samenwerking binnen SCG Legal speelt Van Benthem & Keulen een belangrijke rol in het management van het netwerk. 

Multidisciplinaire teams

Onze advocaten en kandidaat-notarissen werken vaak in multidisciplinaire teams samen waarbij de focus onder andere ligt op de volgende sectoren: Tech, Financial Services, Healthcare, Real Estate, Retail.

Ons internationale team