Internationaal zakendoen in Nederland & Europa

Are you English-speaking and looking for information about our international services? Then please click here.

Van Benthem & Keulen Advocaten & Notariaat (VBK) is een vooraanstaand full-service advocatenkantoor in het hart van Nederland. Wij behoren tot de top 20 van advocatenkantoren in Nederland en zijn trots op onze onafhankelijkheid en ons streven naar uitmuntendheid. Onze meer dan 100 advocaten en notarissen zijn toegewijd aan het bieden van uitstekende juridische ondersteuning aan internationale advocatenkantoren en bedrijven, om uw succes in een complex mondiaal landschap te garanderen.

Onze internationale diensten

VBK biedt een uitgebreid pakket aan juridische diensten die zijn ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van onze internationale klantenkring. Onze expertise omspant talrijke sectoren en praktijkgebieden en biedt gespecialiseerde ondersteuning voor uw zakelijke uitdagingen. 

Onze belangrijkste diensten zijn:

 • Fusies & overnames, private equity en durfkapitaal
 • Joint ventures
 • Behoorlijk bestuur en bedrijfshuishouding 
 • Fondsstructuren
 • Bankieren & Financieren
 • Financiële regelgeving, met name met betrekking tot het bank- en verzekeringswezen
 • Technologie, IT/IP, Uitbesteding
 • Gegevens en privacy, AI
 • Herstructurering van werkgelegenheid en personeel
 • Vastgoedtransacties en vastgoedontwikkeling
 • Commerciële contracten, opzetten van distributie- en agentuurnetwerken, franchiseformules
 • Procesvoering en arbitrage
 • Herstructurering en insolventie

Ons internationale netwerk

Bij VBK begrijpen we het belang van wereldwijde connectiviteit. Ons uitgebreide netwerk van vooraanstaande onafhankelijke advocatenkantoren over de hele wereld zorgt ervoor dat we naadloos juridische diensten van hoge kwaliteit kunnen leveren over de grenzen heen. Wij fungeren als uw toegangspoort tot Europa en maken gebruik van onze relaties om uitgebreide oplossingen te bieden die voldoen aan uw internationale behoeften. Buitenlandse advocatenkantoren kunnen op ons rekenen om de kloof te overbruggen en hun cliënten uitstekende service en expertise te bieden in heel Europa.

Waarom kiezen voor VBK?

Uitstekende service: Consequent gerangschikt in de top 20 van Nederlandse advocatenkantoren, staan wij synoniem voor superieure juridische dienstverlening.

Allround oplossingen: Als full-service kantoor behandelen we complexe multidisciplinaire zaken en bieden we een one-stop oplossing voor al uw juridische behoeften.

Wereldwijd bereik: Dankzij ons uitgebreide internationale netwerk kunnen we grensoverschrijdende diensten aanbieden en fungeren als een naadloze toegangspoort tot Europa.

Sectorspecialisatie: met een speciale focus op technologie, gezondheidszorg, detailhandel, industrie en de financiële sector leveren we sectorspecifieke inzichten en strategieën.

Klantgerichte aanpak: Wij geven prioriteit aan uw behoeften en zorgen ervoor dat we uw transacties en zaken met het hoogste niveau van professionaliteit en zorg behandelen.

Contact opnemen met ons internationale team

Voor meer informatie over hoe Van Benthem & Keulen uw juridische behoeften kan ondersteunen, kunt u contact met ons opnemen. Maak kennis met ons internationale team, dat klaar staat om u met expertise en toewijding bij te staan en u met vertrouwen en efficiëntie door de complexiteit van het internationale ondernemingsrecht te loodsen.

Ontdek hoe VBK uw vertrouwde partner kan zijn in Nederland en daarbuiten. Neem vandaag nog contact met ons op om uw specifieke juridische eisen te bespreken en ontdek hoe onze expertise uw succes kan bevorderen.

Wat cliënten zeggen over ons team Information Technology

The team at VBK have the ability to quickly get to the core of the matter and have ready knowledge about their fields of law.' en 'The lawyers always look after the interest of our company as if they were in-house.' en 'Van Benthem & Keulen is a very good choice due to its extensive experience.


Chambers Europe, 2024

Ons internationale team

Wat cliënten zeggen over ons team Herstructurering & Insolventie

Van Benthem & Keulen has a very reliable insolvency team.


Chambers Europe, 2024

ESG

ESG staat voor environmental, social en governance, oftewel milieu, maatschappij en goed ondernemingsbestuur. Het is een hot topic, en terecht want ESG is een begrip met groeiende betekenis. Wet- en regelgeving neemt toe en wordt strenger en ook consumenten en beleggers stellen steeds meer ESG-eisen aan de organisaties waarmee ze zakendoen. Tijd dus voor een strategisch ESG-beleid voor de komende jaren. Maar waar te beginnen? Hoe implementeert u ESG in uw onderneming en aan welke regelgeving moet u voldoen?

Antwoorden op deze en vele andere vragen vindt u op onze themapagina ESG. 

Wat cliënten zeggen over ons team Banking & Finance

The firm stands out for its great expertise.' en 'Knowledge and professionalism are top notch but what elevates them is that they can deliver complex legal advice in a way that our business can understand and put into practical use.’  en 'The firm has sound legal and industry knowledge with a personal touch. They are transparent and have a no-nonsense culture. They also offer great support for clients through courses and webinars.


Legal500 EMEA, 2024