Wij maken legal VBK Transitie App
werkend

VBK Transitie App

Er komt veel op u af wanneer u een ontslagzaak moet managen. Er zijn veel aspecten waarmee u rekening moet houden. Daar komt per 1 januari 2020 ook de Wet Arbeidsmarkt in Balans bij.

Wat zijn de consequenties van de nieuwe wetgeving voor het berekenen van de nieuwe transitievergoeding die per 1 januari 2020 geldt?

Een fout is snel gemaakt. Daarom bieden wij ondersteuning om u te ontlasten en fouten te voorkomen. De VBK Transitie App is een hulpmiddel en een handige tool waarmee u kosteloos een transitievergoeding kunt berekenen.  

Deze app is gratis, veilig en gemakkelijk. De app berekent de huidige vergoeding alsook de nieuwe transitievergoeding zoals die geldt per 1 januari 2020. Daarnaast bevat de app ook een toelichting, waarin kort de regels rondom de transitievergoeding op een rij worden gezet. Verder biedt de app de mogelijkheid om berekeningen op te slaan of te voorzien van een volledig uitgewerkte specificatie die via email te exporteren is.

De VBK Transitie App heeft duizenden enthousiaste gebruikers zowel binnen als buiten het arbeidsrechtelijke werkveld. In 2016 won VBK met de app de Computable Award voor Legal Tech. Kortom, een praktisch en betrouwbaar hulpmiddel bij ontslag. U kunt de app gratis downloaden in de App Store en de Play Store van Google.