×
Home  »  Expertises  »  Herstructurering & Insolventie

Lees hier alles over de faillissementen die wij in behandeling hebben.

Herstructurering & Insolventie

De praktijkgroep Herstructurering & Insolventie van Van Benthem & Keulen houdt zich bezig met het herstructureren van ondernemingen en de afwikkeling van faillissementen. Wij zijn specialisten in het vinden van oplossingen en het uitvoeren van reddingsoperaties wanneer ondernemingen in financiële moeilijkheden (dreigen te) verkeren. Ook als ondernemingen geconfronteerd worden met een handelspartner in financieel zwaar weer, voorzien wij ze van praktisch advies. Wij beschikken over zowel juridische als sectorkennis en hebben veel ervaring in het bijstaan van (het bestuur van) grote en kleinere ondernemingen.

Wij adviseren en procederen. Daarbij staat het belang van uw onderneming altijd centraal.
Door ons wereldwijde netwerk beschikken wij over alle expertises om ook zaken met een internationaal karakter succesvol voor u te behandelen. Naast de herstructureringspraktijk voeren wij een uitgebreide insolventiepraktijk. Onze advocaten worden regelmatig door de rechtbanken benoemd als bewindvoerder in surséances of curator in faillissementen.

“Dat bedrijven in moeilijkheden komen, is van alle tijden. Wij zijn ervaren in het zoeken EN vinden van de (praktische) oplossingen”

Alice van der Schee