×

Recente zaken

  • Opstellen van de documentatie en onderhouden van contacten met toezichthouders bij de oprichting van gesecureerde obligatiestructuren
  • Afgifte van diverse legal opinions aan (Europese) instellingen, zoals de European Payments Council en DNB. 
  • Advisering over CRD, AIFMD, UCITS, MIFID II, PSD II, Solvency II, PRIIPS

Banking & Finance

Bent u actief in de wereld van Banking & Finance? Ziet u ook dat de branche steeds complexer wordt? Denk bijvoorbeeld aan alternatieve financieringsvormen en het toezicht daarop.
Denk ook aan de steeds verder strekkende regelgeving uit Europa en de technologische ontwikkelingen op het snijvlak van IT en financieel recht. Hoe speelt u adequaat op deze ontwikkelingen in? En hoe blijft u compliant?

Onze praktijkgroep Banking & Finance is uniek gepositioneerd in de juridische markt.
Onze cliënten waarderen onze kennis en ervaring, full service en aantrekkelijke tarieven.
Door een intensieve samenwerking met andere praktijkgroepen bij Van Benthem & Keulen, waaronder ook het notariaat, hebben we voor elke vraag een passend antwoord.
Daarnaast hebben wij een hechte samenwerking met de buitenlandse advocatenkantoren uit ons SCG Legal netwerk. De aandachtsgebieden van Van Benthem & Keulen Banking & Finance zijn:

  • Financial Litigation
  • Financiering & Zekerheden
  • Financieel Recht

Wij combineren onze vakkennis met een pragmatische aanpak. Wij zijn betrokken en hechten veel waarde aan een duurzame relatie met onze cliënten. Kennis delen en onze relaties attenderen op toekomstige ontwikkelingen is voor ons vanzelfsprekend.

Door onze kennis en doelmatige aanpak realiseren we hoogwaardige en efficiënte oplossingen.

Wij staan nationale en internationale (financiële) ondernemingen van uiteenlopende aard en omvang bij. Tot onze cliënten behoren banken, verzekeraars, beleggingsondernemingen, beleggingsinstellingen, financieel dienstverleners, afwikkelondernemingen, betaalinstellingen, leasemaatschappijen, (beurs)vennootschappen, private equity, pensioenfondsen, fintech-ondernemingen en crowdfunding. 

“Van Benthem & Keulen’s Banking and Finance department provides ‘tailor-made advice’.”

The Legal 500