Van Benthem & Keulen Retail Event 2024

Op donderdagmiddag 26 september aanstaande organiseren wij, in samenwerking met Rupert Parker Brady van Retaildenkers en lid van onze Raad van Advies Retail, op ons kantoor in Utrecht de 11e edititie van het jaarlijkse Van Benthem & Keulen Retail Event met als thema:

De commerciële kracht van medewerkers 

Een actueel thema omdat steeds meer retailers worstelen met het garanderen van operationele continuïteit door de toegenomen loonkosten en de krapte op de arbeidsmarkt. Maar liefst 84% van de ondernemers uit de horeca en de retail ervaren een personeelstekort. Door toenemende vergrijzing is het aannemelijk dat de krapte op de arbeidsmarkt in de toekomst zal doorzetten. Daarnaast zijn jongeren steeds veeleisender en kieskeuriger over de werkgever waarvoor ze willen werken.

Verder blijkt uit de nieuwste Retail Monitor van PwC, uitgevoerd onder vijftig (middel)grote Europese retailers, dat bij een ruime meerderheid (63%) het aantal winkelmedewerkers in 2030 vergelijkbaar of hoger zal zijn. Klanten blijven in een winkel vertrouwen op menselijke interactie bij het vinden van het juiste product en advies op maat. Los van robotisering en AI.

Kortom, reden genoeg om met elkaar bij dit thema stil te staan. Onder leiding van dagvoorzitter Rupert Parker Brady staat een diverse groep ervaringsdeskundigen en experts uit de retail op het podium om hun visie te geven op dit thema. Klik hier voor het programma en de sprekers.

Dit retail seminar is exclusief voor bedrijfsjuristen en C-level van retail organisaties. Deelname aan dit seminar is kosteloos. Behoort u tot de doelgroep en wilt u meer informatie over dit seminar? Stuur dan een e-mail naar [email protected]