iura actua online Arbeid & Pensioen

Tijdens iura actua online Arbeid & Pensioen praten wij u bij over de laatste juridische ontwikkelingen op het gebied van het arbeidsrecht en gaan wij dieper in op specifieke onderwerpen die op dat moment spelen.

Tijdens deze middag staat een aantal ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht centraal.

De corona-crisis heeft nog steeds veel impact op organisaties. In sommige organisaties is het moeilijk de roosters rond te krijgen, terwijl andere organisaties afscheid moeten nemen van personeel omdat het werkaanbod is teruggelopen. Daarnaast wordt van werkgevers verwacht dat zij thuiswerken zoveel mogelijk faciliteren.

Hieronder vindt u het programma:

14:00 uur  Opening

14:05 uur  De rol van de Ondernemingsraad, door Anne Haverkort
Hoe zorgt de bestuurder voor een goede verhouding met de Ondernemingsraad? En wanneer moet de Ondernemingsraad om advies of instemming worden gevraagd?

15:05 uur  Pauze

15:15 uur  Actualiteiten in jurisprudentie en regelgeving, door Arno van Beurden en Lisa Schouten
We behandelen de meest relevante ‘corona-uitspraken’ en gaan daarnaast in op de overige actualiteiten in wetgeving en rechtspraak.

16:15 uur  Afsluiting

Wilt u deelnemen aan iura actua online Arbeid & Pensioen? Schrijft u zich dan in via de aanmeldbutton. Na inschrijving ontvangt u kort voorafgaand aan het webinar de inlog informatie. Deelname aan het webinar is gratis.

Het is ook mogelijk om slechts één van bovenvermelde deelsessies bij te wonen. U kunt dan op het vermelde tijdstip inschakelen.