Emotionele aspecten van een nalatenschap: Hoe gaat u hiermee om?

De (juridische) afwikkeling van nalatenschappen wordt complexer en de emotionele aspecten die daarbij spelen hebben een steeds belangrijkere rol. Ook u zult dit in uw praktijk ervaren. Hoe gaat u als notaris of estate planner hiermee om?

Op maandag 19 september 2022 van 14.30 uur tot 16.45 uur organiseert Van Benthem & Keulen de workshop 'Emotionele aspecten van een nalatenschap: hoe gaat u hiermee om?'. De workshop wordt verzorgd door George Smits.

De volgende onderwerpen worden tijdens deze middag behandeld:

  • Wat is het verschil tussen feiten en emoties?
  • Hoe pas je emotiemanagement toe bij lastige situaties?
  • Waarom zijn familiesystemen zo ingewikkeld en wat kun je daarmee als professional?
  • Hoe herken je weerstand bij jezelf en bij cliĆ«nten?
  • Welke interventies kun je toepassen om weerstand weg te nemen?

Over de trainer: George Smits
George Smits is directeur van Reset Partner en daarmee actief als coach, trainer, mediator en psycholoog. Hij doceert op de universiteit van Tilburg en op diverse andere instituten. George heeft jarenlange ervaring met complexe mediations en coachingtrajecten en begeleidt organisaties in turbulente stadia van verandering. Zijn expertise is cruciaal bij het onderwerp van de workshop.

Locatie

Kantoor Van Benthem & Keulen, Archimedeslaan 61, Utrecht

Inschrijven

Bent u notaris of estate planner en wilt u deelnemen aan deze workshop? Schrijft u zich dan met onderstaande button. Deelname aan de workshop is kosteloos en exclusief voor de hiervoor genoemde doelgroepen.