×

De Dag van de Scheiding 2016

25 aug 2016

Home  »  Legal Updates  »  De Dag van de Scheiding 2016

De jaarlijkse Dag van de Scheiding vindt dit jaar plaats op vrijdag 9 september. Op deze dag wordt door de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) aandacht gevraagd voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Het doel is het verbeteren van het proces rondom echtscheidingen, zodat ex-partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan.

De vFAS (https://www.verenigingfas.nl) is een vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in het personen- en familierecht. De leden van de vFAS zijn ook opgeleid tot advocaat- scheidingsmediator. Alle advocaten van de praktijkgroep Familie- & Erfrecht van Van Benthem & Keulen zijn lid van de vFAS.

De datum van de Dag van de Scheiding is niet voor niets gekozen. Bijna 220 jaar geleden, op 15 september 1796 werd in Nederland de allereerste echtscheiding uitgesproken. Vanaf 2010 wordt rond deze datum de Dag van de Scheiding georganiseerd. Dit jaar vindt de Dag van de Scheiding plaats op vrijdag 9 september 2016.

Tijdens de Dag van de Scheiding kunt u vrijblijvend bij de praktijkgroep Familie- & Erfrecht van Van Benthem & Keulen terecht voor al uw vragen over het onderwerp ‘scheiden’. Wij kunnen u antwoord geven op algemene vragen maar ook adviseren in specifieke situaties.

U bent van harte welkom tussen 09:00 uur en 17.00 uur op ons kantoor aan de Archimedeslaan 61 in Utrecht. Het is ook mogelijk om vooraf (telefonisch) een afspraak te maken. Uiteraard zijn wij die dag ook telefonisch bereikbaar voor uw vragen op nummer: +31 30 259 55 22.

Meer informatie is te vinden op de website http://www.dagvandescheiding.nl.

Dit is een Legal Update van Anke Mulder en Laurien Berghuis-Knijff.

Voor meer informatie:

Anke Mulder                                         Laurien Berghuis-Knijff
+31 30 259 55 22                                 +31 30 259 55 22
ankemulder@vbk.nl                            laurienberghuis@vbk.nl

 

 

 

 

Share This