Van Benthem & Keulen
Wij
maken
legal
multidisciplinair

Van Benthem & Keulen, advocaten en notariaat

Van Benthem & Keulen is een ambitieus en innovatief kantoor in advocatuur en notariaat. Wij zijn gevestigd in Utrecht en behoren tot de top 20 grootste kantoren van Nederland.
Ons kantoor richt zich op grote en middelgrote ondernemingen en instellingen en we hebben een sterke aanwezigheid in retail, zorg, finance, onderwijs, energie en overheid.

Meer lezen

Maatregelen Van Benthem & Keulen in verband met coronavirus

In verband met de overheidsmaatregelen werken de meeste medewerkers van ons kantoor thuis. Onze advocaten en (kandidaat-)notarissen zijn via e-mail en hun mobiele telefoonnummer te bereiken. Deze mailadressen en mobiele nummers zijn via de onderstaande link opvraagbaar. Wilt u meer weten over de maatregelen die Van Benthem & Keulen heeft genomen en over onze dienstverlening gedurende deze periode?

Meer lezen

VBK COVID-19

Het coronavirus (COVID-19): wat is de impact op uw organisatie?

Van Benthem & Keulen helpt u graag zo goed mogelijk door de coronacrisis heen. Daarom hebben onze specialisten voor specifieke onderwerpen, zoals arbeid, commerciële contracten & litigation, corporate, herstructurering en zorg de meest voorkomende vragen en antwoorden verzameld en voor u op een rij gezet op een themapagina. 

VBK Zorg Wmcz 2018 cliëntenraad

Vijf zaken die iedere MSB-bestuurder moet weten over de per 1 juli 2020 verplichte cliëntenraad

Medisch specialistische bedrijven moeten per 1 juli 2020 een cliëntenraad instellen als ze voldoen aan de voorwaarden uit de Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen 2018 (Wmcz 2018). Zo'n cliëntenraad krijgt ingrijpende bevoegdheden ten aanzien van de bedrijfsvoering van een MSB. Wilt u weten welke impact dit kan hebben op uw MSB? 

Arbeid & Pensioen in de praktijk VBK

Arbeid & Pensioen in de praktijk 2020

Medio februari 2020 hebben wij de 4e druk van het boekje ‘Arbeid & Pensioen in de praktijk’ uitgebracht. ‘Arbeid & Pensioen in de praktijk’ is geschreven door de advocaten van het team Arbeid & Pensioen voor HR managers en HR verantwoordelijken. Het is vooral een praktische gids. Wilt u meer weten over het boekje ‘Arbeid & Pensioen in de praktijk’ of wilt u het boekje ontvangen? Neem dan contact op met Pieter Mantel